Xbox 360 Reparatie

Xbox 360 Reparatie

Console Ombouw Service Utrecht heeft ook een reparatie service voor de Xbox 360 beschikbaar. Mocht uw Xbox de gevreesde 3 rode lampjes weergeven dan kunt u terecht bij onze service.

RROD Reparatie

      Red RingVertoond uw Xbox 360 de 3 lampjes die hier naast op een afbeelding te zien zijn. Neem dan contact met ons op.
Red Ring Of Dead reparatie kost 40 euro met 3 maanden garantie, mocht de reparatie niet lukken dan kost het 20 euro voor de materialen, is de reparatie gelukt en komt de rrod terug binnen het garantietermijn, dan kan je terugkomen met je xbox, dan wordt de xbox nog eens gratis nagekeken en hopelijk is het weer te maken. De reparatie wordt gedaan dmv een reflow, de xbox wordt helemaal uit elkaar gehaald, onderdelen worden schoongemaakt, de GPU en CPU worden behandeld met alcohol, flux en dan met een reflowstation, na het afkoelen wordt de GPU en CPU voorzien van nieuwe koelpasta en de xbox wordt weer netjes in elkaar gezet en wordt dan uitvoerig getest, na het testen wordt je op de hoogte gebracht en kun je de xbox weer afhalen.

Drive vervangen Lite-on, BenQ, Samsung of Hitachi drive 55 euro inclusief flashen origineel of met aangepaste firmware.

Tevens ook andere reparaties/vervangen van Xbox 360 onderdelen o.a. lens, aan/uitknop, wormwiel, ventilator ect. onderdelen ook los te koop.