Playstation 3 Ombouwen Downgraden Jailbreak

Playstation 3 CEX downgraden/Jailbreak/aanpassen/flashen/ombouwen, NU 35 euro!!!

Wilt u uw PS3 laten downgraden jailbreaken? Dat kan met onze professionele service!

Is de PS3 klaar, CEX, DEX of ook mod menu’s besteld dan doen wij daarvan uitleg/stappenplan/info bij.

Wij installeren na het jailbreaken gelijk de laatse CEX Custom FirmWare (CFW) en installeren standaard Multiman, PSNpatch, Rebug Toolbox en CCAPI/Console Manager op uw Playstation 3.
Het jailbreaken duurt ongeveer 60 minuten, het kan uitlopen door omstandigheden, u krijgt bericht als het klaar is en zal werkend aan u getoond worden mocht het mogelijk zijn.
De kosten zijn €35,-. DEX jailbreak kan ook en dat kost 60 euro en duurt ongeveer 2 a 3 uur, standaard wordt er de laatste REBUG DEX Firmware erop gezet en ook multiman, psnpatch, rebug toolbox en CCAPI/Console Manager.
Mocht u te ver wonen, dan kunt u uw Playstation ook opsturen. Wij sturen hem dan meestal de volgende werkdag weer terug naar u. De verzendkosten worden doorberekend naar u.

De onderstaande modellen kunnen gedowngraded worden, u kunt uw modelnummer vinden aan de achter en onderzijde van uw PS3. Mocht u niet zeker zijn of uw model in aanmerking komt voor onze service, neem dan contact met ons op onder vermelding van uw modelnummer of doe de stappenplan als je ps3 CECH-2504 heeft. (zie onderaan deze pagina)
PHAT:
Alle PS3 Phat’s kan gejailbreakt worden vanaf CECHH.
SLIM:
– CECH-20xxA
– CECH-20xxB
– CECH-21xxA
– CECH-21xxB
– CECH-25xxx – (tot date code 0D, date code staat onderop de PS3, klein wit vierkantje met 1 letter en 1 cijfer.
xx houdt in dat alles wat in plaats hier van staat, ook mogelijk is, dus heb je een PS3 met CECH-2504, geef dan de data code door en doe de stappenplan, die staat hier onderaan deze pagina en geef dan ook de versie door die uitkomt, deze moet 3.55 zijn of lager.


Reageer: belsmsWhat’sAppViberTelegram op 06-29036379 en maak een afspraak.

Alleen ps3’s uit de bovenstaande tabel zijn aan te passen, alle andere modellen niet.

Zit Uw model niet tussen, niet getreurd, wij verkopen ook gejailbreakte PS3’s

Let op: het aanpassen/jailbreaken betekend niet dat er gelijk mods erop wordt geïnstalleerd, dit zelf doen of erbij bestellen.

——————————————————————————————————————————

 

Stappenplan: Test je PS3 of het mogelijk is om te jailbreaken/downgraden, dit is alleen voor CECH-2504 modellen.

1. Download MinVerChk en pak het uit op je PC of laptop (niet met je mobiel).

2. Maak een map aan op je USB stick genaamd PS3 en daarin weer een map UPDATE (map namen met hoofdletters) en daarin zet je PS3UPDAT.PUP die je al hebt uitgepakt van MinVerChk.

3. USB stick nu in de rechtste poort van je ps3, ga naar Systeemupdate en dan Update via opgeslagen medium, na bevestigen zie je een scherm met Update data of version x.xx, de x.xx staat voor de versie die moet gelijk of lager zijn dan versie 3.55, zie foto.

minverchek  Voorbeeld.

Mocht bij het jailbreaken wat gebeuren zoals ylod dan is dat eigen risico, dit komt door de gebruikte tin soort van Sony onder de GPU en CPU en door ouderdom, slechte ventilatie, stof ect.